Çandır İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim kurumu olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 853 70 03

WEB - https://candirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ankara Kalecik Çandır Köyü

Yerleşim Yeri -

Adres - Ankara Kalecik Çandır Köyü

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Kalecik’e 20 Km. Ankara’ya 80 Km. uzaklıkta olup Ankara-Çankırı yolu üzerindedir.